Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Over ons

Wij zijn Jeroen van der Meer en Silvia Roelofs en samen met onze kinderen en hond Ollie vormen wij een gezellig samengesteld gezin en wonen wij in het mooie Oldenzaal.

Sinds 2016 hebben we de sprong gemaakt om ook zakelijk een ijzersterk team te worden door met onze winkel Marktplein Oldenzaal te beginnen. En sinds 2020 zijn we verhuisd en veranderd van naam, namelijk De StadsZolder!

Jeroen is opgeleid tot meubelmaker, heeft vertegenwoordigerswerk gedaan en barst van de creativiteit.

Silvia heeft vooral de administratieve kennis en de nodige winkel ervaring.

Samen vormen we het perfecte duo voor onze winkel.

Over de StadsZolder

Onze winkel De StadsZolder is een echte belevingswinkel. Hier vind je de “gelukjes uit de guldentijd”
Wij verkopen antiek, vintage, industrieel, brocante en curiosa. Van kleine snuisterijtjes tot grote meubels. Hergebruik staat hoog bij ons in het vaandel.
Bij ons vind je de perfecte aanvulling en de echte eyecatchers voor je interieur.

En als het niet helemaal is zoals je wilt, dan maken wij ook alles op maat. Van meubelrestauratie tot een compleet nieuw ontwerp. Met uiteraard hergebruik van materialen.
Tevens komt een gedeelte van ons assortiment uit ontruimingen. Deze kunnen wij ook geheel verzorgen.

Onze winkel is te bezichtigen in hartje stad Oldenzaal, aan de Deurningertraat 2. Dit karakteristieke pand heeft een geweldige uitstraling en staat 4 verdiepingen vol. Met een heuse snuffelzolder, vol met dozen waar je zelf tussen mag snuffelen. En heb je je pareltje gevonden, dan onderhandelen we samen bij de kassa over de prijs. Hoe leuk!