Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Sfeerimpressies van onze antiek winkel

De Stadszolder in Oldenzaal is een verzamelplaats voor brocante, vintage en antiek meubilair en accessoires. Van een potkachel, boekenhouder tot pianokruk. Voor ieder wils wat.
Als meubelrestaureur is Jeroen van de Meer getalenteerd in het oplappen van antiek. Veel antieke kasten, vitrinekasten en apothekerkasten zijn op authentieke wijze gerestaureerd.
Veel meubilair kun bekijken in de fysieke winkel te Oldenzaal, waar Silvia jou rondleidt door het StadsZolder pand met vier verdiepingen. Hebbedingen als fruitskistjes, schooltafels, wijnkaraffen, vintage reiskoffers, halftafeltjes, pannenrekjes en louvre deurtjes zijn een uitdaging om te laten liggen. Indien je op zoek bent naar iets specifieks houden wij onze ogen voor jou open.

Naast onze fysieke vintage en antieke winkel, hebben wij ook een online webshop waar we veel antiek te koop aanbieden. Sommige items vallen onder bijzonder transport. Denk aan antieke klokken of fragiele vazen. Raadpleeg de beschrijving en bel of mail gerust indien je met vragen zit.